COBISS/OPAC - KËRKIMI i MATERIALIT

TË REJA 
17.02.2017
Instalimi i programit COBISS3 V6.10-01 do të bëhet midis dt. 18. dhe 19.2.2017 (COBISS3/Pasurimi, COBISS3/Serialet, COBISS3/Koleksionet e bibliotekës, COBISS3/Huazimi, COBISS3/Administrimi i aplikacioneve)
17.02.2017
Publikimi i të dhënave statistikore për vitin 2016 (linku)
Arkivi

Bibliotekat shqiptare

COLIB.AL - të dhënat për bibliotekat

Faqet elektronike të bibliotekave

Lista bibliotekave

Aplikacionet COBISS3