COBISS
COBISS/OPAC - KËRKIMI i MATERIALIT

Bibliotekat shqiptare

COLIB.AL - të dhënat për bibliotekat

Faqet elektronike të bibliotekave

Lista e bibliotekave

COBISS3 - Instalimi

TË REJA
3. 4. 2019
Në faqen elektronike COBISS, te Pajisjet e rekomanduara (Printerët, lexuesit e barkodeve, terminalët manualë dhe tabelat për nënshkrim) është shtuar lexuesi i barkodeve Honeywell Hyperion 1300Gi, udhëzimet për përdorimin e tij dhe përditësimet në Udhëzimet për përdorimin e lexuesit të barkodeve Epson TM-T20II
Arkivi